MARIA OG KRISTIANS BRYLLUP
Højskolen i Vrå er meget velegnet til både bryllup, reception og fotografering. Vejret var noget skiftende, men selvfølgelig skinnede solen på brudeparret da billederne skulle tages.

IDAS KONFIRMATION
Forud for enhver fotosession går et besøg på lokaliteten, dels for at finde et egnet sted, og dels for at have styr på hvor lyset kommer fra på itdspunktet for fotograferingen.  Til Idas konfirmation var der en særdeles fin lokalitet lige bag kirken. De store træer kunne give skygge hvis lyset blev for hårdt og baggrunden var tiltalende.  Det kom der disse smukke billeder ud af. Stort tillykke til Ida med konfirmationen. 

LOUISE OG DAN´S BRYLLUP
Når brudeparret har så dejlig en have, så skal billederne selvfølgelig også tages der.

MATILDES KONFIRMATION
I Rold Skov er der en smuk lokalitet lige nord for Rebild by, hvor der er let adgang til. Vejret indbød til smukke modlysbilleder af Matilde. Stort tillykke til Matilde med konfirmationen.

KLAVS OG KRISTINAS BRYLLUP
Kristina og Klavs kunne nyde en fantastisk udsigt over Mariager Fjord fra Bramslev Bakker.  De bor tæt på fjorden og nyder mange gode ture i bakkerne, så det var oplagt at billederne skulle tages her. Stort tillykke til det smukke brudepar.

ANDERS OG MIE´S BRYLLUP
Kæmpe stort tillykke til Anders og Mie som havde valgt at blive gift i Sebber Kloster. Et fantastisk flot sted, som berigede brylluppet med fremragende vejr og gode muligheder for fotograferingen.

JULEFOTO 2017
Nykredit inviterede kunder til juletræ. I tilbuddet indgik et julefoto som fx. kunne bruges til en julehilsen. Som det fremgår, var både børn og voksne med på legen.

BIRGITTE OG FLEMMINGS GALLERI
Kæmpe tillykke til Birgitte og Flemming. Jeg fik den betroede opgave at tage billeder i og uden for kirken og efterfølgende selve bryllups billederne. Vi havde på forhånd valgt 3 velegnede spots til billeder udendørs. Alt gik efter planen så brudeparret i ro og mag kunne komme videre til festen.  Jeg har her valgt at vise lidt forskellige redigeringer, bla. en udgave med reducerede farver, samt en sort/hvid udgave som også er populært.

CAMILLA STUDENT
Camilla fik afsluttet en fin studentereksamen. Der blev taget disse dejlige sommer billeder i hendes forældres have. Hendes elskede islænder hest skulle selvfølgelig også med på billederne.

MIKKELS KONFIRMATION
Rold Skov og Rebild Bakker byder på rigtig mange fine lokaliteter til konfirmander og deres gæster. Der foruden er der rigtig mange gode steder at fotografere. Jeg er glad for at kunne præsentere billederne af konfirmanden Mikkel. Stort tillykke med konfirmationen :-)

HESSELS KONFIRMATION
En dejlig forårsdag sammen med denne seje konfirmand. Billederne af Hessel synes jeg taler for sig selv.

IMKES KONFIRMATION
Stort tillykke til Imke med konfirmationen. Efter mange dages ustadigt og meget koldt vejr, klarede det endeligt op. Anemonerne i skovbunden stod rigtig flot og de spæde lysegrønne blade på løvtræerne tittede frem. En perfekt dag for Imke og familien og en skøn opgave for fotografen :-)

LENE OG KIMS BRYLLUP
Så meget glæde - mens gæsterne nød lidt tapas og en drink, blev disse dejlige billeder til. Der var afsat ca. 1/2 time, incl. gruppebillede af alle gæsterne. For at vise lidt anderledes billedstil, vises her billeder i sort-hvid og de samme billeder i en moderne kontrastrig udgave hvor farverne dæmpes lidt. Stort tillykke til Lene og Kim.

BLACK POWER SHOW - GALLERI
Trods regn og rusk leverede Black Power Friesershow et flot og seværdigt show hos Kinnerup Hesteartikler. Se de flotte ekvipager i galleriet.

ANDERS OG LOUISE´S BRYLLUP
Mølleparken i Aalborg er en god kulisse til bryllups fotografering. Man kan tillige køre helt ind på den store åbne plads, hvor det her gav mulighed for at få det fine gamle køretøj med. Omgivelserne og motivet passer også rigtig fint til sort-hvid. Der var afsat 40 minutter til fotograferingen, og det var rigtig sjovt. Stort tillykke til Anders og Louise.

VICTORIAS KONFIRMATION - GALLERI
Victoria ville gerne have billeder af hende og hendes fine pony Prins Blue til konfirmationen. Den flotte hestevogn skulle naturligvis også fotograferes. Vejret var noget ustadigt, men var rigtig flot lige mens der skulle fotograferes. Prins Blue var i starten noget betænkelig ved de store flash lamper, men Victoria havde et godt tag på ham og efterhånden tog han det helt roligt og blev til sidst meget samarbejdsvillig. Det kom der disse dejlige minder ud af.

LINAS KONFIRMATION
Selv på steder hvor man på forhånd tror det bliver svært at finde en god baggrund, så dukker der spændende kulisser op, som så kan udnyttes til at lave nogle anderledes billeder af konfirmanden. Her billeder med en klar symbolik.
Stort tillykke til Lina med konfirmationen.

KIM OG MARIA´S BRYLLUPS GALLERI
Det smukke par Kim og Maria Kjær Thodberg blev gift i Sulsted Kirke. Festen skulle holdes på det historiske sted Lindholm Høje, hvor parret også ønskede at bryllupsbillederne skulle optages. Det tegnede til fornuftigt vejr og fotosessionen blev forberedt godt. Vinkler og spots blev udvalgt på forhånd, så det passede med eftermiddagssolen på det tidspunkt hvor billederne skulle optages. Der var begrænset tid til opgave, men alt klappede fordi alle vidste hvad de skulle. Billederne med parret i blomsterengen på den gamle vogn var et pludseligt og sjovt indslag, som ikke var forberedt på forhånd. Det blev nogle hurtige, men fine snapshots fra engen.