FRODO I SKØNT AFTENLYS
Frodo er den skønneste hund. Kærlig, lydig og smuk. Billederne hænger nu i flotte print på ejeres væg.


VIMSE PORSBORG´S GALLERI

Vimse Porsborg kom til verden 11. april 2016 ca. kl. 2.00. Allerede samme dags eftermiddag var Vimse et tur i ridehallen sammen med hendes mor Porsborggårdens Dolly. Rebild foto var med ved den lejlighed og fik disse herlige snapshots. 

REX - Collage
En sjov fotosession med Schæferhvalpen Rex. Der blev så mange fine udtryk, at det var oplagt at lave en collage. Dertil blev der skabt et lille monogram som indgår i collagen. Monogrammet var en oplagt ide med det fine navn.

Bullers galleriBULLERS GALLERI
Dyrefotografering er altid en spændende udfordring. Man kan aldrig helt forudsige hvordan dyrene reagerer når de skal fotograferes. Men med tålmodighed og tæt samarbejde med dyrets ejer, så kommer der oftest flotte billeder ud af arbejdet. Her er det et snapshot af Buller. Han er staldvagt hos Stutteri Porsborg. Det er sjældent at fange ham i dette rolige moment.

BULLER OG TARZANS GALLERI
De to meget aktive hunde Buller og Tarzan skulle foreviges til en julegave. En spændende opgave som krævede tålmodighed og hurtig reaktion når to meget livlige hunde endelig sad stille :-). Med photoshop er det muligt at indsætte forskellige baggrunde. Her er et par eksempler. Den rustikke baggrund passer rigtig godt til de to hunde, som begge opholder meget i staldmiljø.

SAMS GALLERI
Sam er 5 måneder gammel og en rigtig livlig og nysgerrig kat. Han havde kun tålmodighed få minutter af gangen og så er det vigtigt at arbejde hurtigt og at udstyret kan følge med. Billederne er optaget on-location med studieflash monteret med softboks og paraply.

ALVINAS GALLERI
Border Collier er kendt for at være intelligente og opmærksomme. Det gælder også Alvina, som er en meget taknemmelig model at have i studiet. Hun er hele tiden opmærksom og samtidig er hun særdeles velopdraget. Se de skønne billeder.