BERTRAM OG SILJE
De to skønne og nysgerrige søskende Bertram og Silje, var på eventyr i Gravlev Ådal i efteråret. Der blev klatret i træer og hilst på heste.

FAMILIEN JENSENS GALLERI
Familien Jensen bestilte en fotosession hvor temaet var generationsfoto. Alle blev samlet hjemme hos Lise Lotte, og som det fremgår af de dejlige billeder, så var det bestemt ikke kedeligt. Det er en af de aftener man som fotograf husker. 

BIRK PÅ DYBT VAND
Birk på eventyr i strandkanten. Når man kun er 2 år, så er skummet fra brændingen en stor oplevelse.

PORTRÆTTER AF RYTTERE
Når hesteejerne ønsker billeder, er det altid med hesten i fokus. Men som fotograf har jeg fået øjnene op for at det er en rigtig god anledning til at tage et tæt beskåret portræt af rytteren, hvor hesten så udnyttes som flot baggrund eller ramme for portrættet. Her er der samlet et par eksempler. 

FAMILIEFOTOS I REBILD BAKKER
Anne Louise og Christian havde bestilt portrætter i naturlige omgivelser. Det var sidst i november. Det var køligt og overskuet, men heldigvis stille vejr, og børnene var helt med på ideen om at få taget portrætter til julegaver.

METTES GALLERI
Mette ville gerne have et gruppebillede af hendes familie. Billedet skulle relatere til Løkken hvis det var muligt. Det var oplagt at gå på stranden, selv om det var en kold og våd vinterdag. En af de karakteristiske kuttere blev brugt som baggrund og billederne blev optaget i skumringen. Det kom der disse dejlige billeder ud af. Det var en rigtig sjov foto session. 

MATHIAS BAK - på vej mod Tokyo 2020
Den unge og meget talentfulde bryder Mathias Bak fra Nørresundby, støttet af Team Danmark,  har sat kursen mod Tokyo 2020. Et stort men realistisk mål. 

MYRUPS GALLERI
Opgaven lød på et fælles portræt af de to søskende Signe og Emil, men der gik sport i at tage et par portrætter mere. Grund ideen var, at det skulle være portrætter med et lidt mere personligt præg ved at vælge et parti af barndomshjemmet som baggrund. Det kom der disse dejlige portrætter ud af.

KATRINE OG ZAEN
Det varme lys fra en nedgående sol understreger varmen og følelserne.

SØDE CLARA - GALLERI
Clara syntes det var rigtig sjovt at være fotomodel. Men det foregik også i trygge rammer hjemme hos Clara selv, hvor Claras mor var super god til at fange hendes opmærksomhed. Der skulle dels tages billeder til julekort og dels som julegave. Først her efter jul kan jeg offentliggøre den del af portrætterne der skulle bruges til gaver.

BIRK I EFTERÅRETS SMUKKE FARVER
Løvfald giver fantastiske muligheder for smukke og naturlige portrætter. 

SANDER, ANDREA OG OSKAR - GALLERI
Opgaven lød på et fælles foto med de tre spilopper. Frem for at lave et studiefoto, foreslog jeg at vi lavede et foto med udgangspunkt i en fælles interesse. Sander og Oskar er begge ivrige fodboldspillere, så det var oplagt at lave noget med fodbolden som tema. Ud over det fælles portræt, legede vi lidt med fotografering af sparketeknik. Det blev en super sjov fotosession.

SNAPSHOTS AF BIRK
En simpel opstilling af lys og brug af den daglige sofa som kulisse, gav disse dejlige billeder af barnebarnet.  Med børn, både små som lidt større, handler det om at være hurtig og udnytte den situation man lige kan fange dem i. Så bliver man belønnet med naturlige og skønne portrætter. Der blev udvalgt 4 billeder, som efterfølgende blev lavet til en collage.

CAROLINE OG HENDES BRØDRE - GALLERI
Caroline G. Nielsen og hendes tre brødre ville overraske deres mor med en personlig fødselsdagsgave. I al hemmelighed blev disse billeder optaget i i Troldeskoven i Rold Skov. Caroline og hendes brødre var super gode til modelarbejdet og maset med at slæbe det tunge udstyr ind i skoven blev belønnet med disse herlige billeder. Gruppebilledet blev anvendt til et stort lærredstryk.

PORTRÆTTER I SKOVEN
Lene kontaktede mig og efterspurgte portrætter i afslappede omgivelser, hvor der samtidig var mulighed for lidt leg og måske en lille naturoplevelse samtidig.
Det kom der bl.a. disse skønne billeder ud af. Stedet er den smukke bøgeskov bag ved Mosskov Pavillonen.

THERESE OG FELINES GALLERI
Therese Stisager ville gerne have taget "hest og rytter" portrætter. De fleste heste og ponyer bliver hurtigt fortrolige med fotoudstyret, men Feline er en meget følsom dame, som viste sig at være meget vanskelig at fotografere Vi prøvede forskellige opstillinger og ændrede flere gange strategi. Der kom da også et par udmærkede skud i kassen efter et stykke tid, men målet var ikke helt nået. Derfor valgte vi at lave en lille portrætserie af Therese i stedet for, med Feline som en smuk indramning.

MODELFOTOS AF SOFIE
Elegante Sofie var model til et fotokursus hos Bjarne Hyldgaard. Sofie er en rigtig dygtig model, som er let at samarbejde med. Det blev en lærerig weekend hvor Bjarne serverede en række gode råd og ideer til at få gode fotos. 

MALENE OG LOUISES GALLERI
Det var en skøn opgave at lave julegaverne til bedsteforældrene. Ideen var at billederne skulle tages på familiens ejendom og gerne vise noget af den lille skov som er blevet rejst på ejendommen. Tidspunktet var oplagt til at udnytte de flotte farver fra løvfaldet. Pigernes påklædning er bevidst valgt ud fra sind og stemning.

SANDER, OSKAR OG ANDREA - GALLERI 2016
Sander, Andrea og Oskar var også i "studiet" sidste år. Denne gang i nye kulisser, som enhver glad dreng eller pige ikke kan undgå at blive inspireret af. Troldeskoven har et kæmpe potentiale som kulisse, og portrætfotograferingen går som en leg. Nyd disse dejlige øjeblikke.

LINAS GALLERI
Lina ville gerne have et sæt portrætter sammen med hendes ponyer Rosa og Paulina og hendes hund Buller. Det blev en rigtig sjov foto-session, hvor Linas nære forhold til hendes dyr kom til udtryk. Det krævede mange skud at få dyrene på plads og få det rigtige glimt i øjet, men alt sammen i en afslappet og tålmodig atmosfære. Linas mor Hanne sørgede for godbidder og var god til at fange dyrenes opmærksomhed.

VILLADS OG ANNIKAS GALLERI
Denne skønne familie havde fået et gavekort til portrætter hos Rebild Foto. Det var oplagt at benytte løvfaldets smukke farver som kulisse for opgaven. Et lille drys sne gjorde omgivelserne lidt lysere og lettere. Det kom der disse dejlige billeder ud af. Det var en fantastisk sjov, og lidt kold time, i selskab med Annika, Villads, Nicky og Helle.

PORTRÆT GALLERI
Det er spændende arbejde at lave portrætter. For at det skal lykkes, giver vi os god tid i en afslappet atmosfære. Der laves primært portrætter on-location. De bedste portrætter bliver ofte dem der fortæller en historie. Det kan være portrætter som er relateret til ens job, fritidsinteresse eller sammen med ens kæledyr.

BEAUTY SHOT AF KATRINE
Beauty shot er en klassisk fotografisk disciplin, hvor man lægger lyset på en bestemt måde og redigerer så modellen fremstår spændende og smuk. Her er det min datter Katrine som jeg fangede midt i styling af håret med curler. Bemærk at baggrunden har fået samme tone som de lilla curler. Trøjen Katrine har på er også farvet lilla. Trøjen er i virkeligheden blå.